Det har vært en rolig påske pga. at så lenge Balto har hatt kennelhoste så må vi holde oss mer i ro enn det vi pleier.  Heldigvis så har vi en hage de kan leke i nå når det er båndtvang, så de har fått løpt fra seg litt energi.  Her har de tatt seg en liten pause i nærheten av bøtten med vann,  påfyll av vann og så klar for en ny løperunde.  Max fikk aldri kennelhoste og det var vi veldig glade for.  Det er derfor viktig at alle vaksinerer sine hunder slik at dette ikke får spre seg.  Etter det vi har hørt kan de bli alvorlig syke, men vi var heldig at Balto fikk bare en mild infeksjon pga. at han er vaksinert.

Det har vært en rolig påske pga. at så lenge Balto har hatt kennelhoste så må vi holde oss mer i ro enn det vi pleier. Heldigvis så har vi en hage de kan leke i nå når det er båndtvang, så de har fått løpt fra seg litt energi. Her har de tatt seg en liten pause i nærheten av bøtten med vann, påfyll av vann og så klar for en ny løperunde. Max fikk aldri kennelhoste og det var vi veldig glade for. Det er derfor viktig at alle vaksinerer sine hunder slik at dette ikke får spre seg. Etter det vi har hørt kan de bli alvorlig syke, men vi var heldig at Balto fikk bare en mild infeksjon pga. at han er vaksinert.Nyeste kommentarer

21.02 | 13:59

Golden retriever er en fantastisk hund og jeg er så glad for at mine er friske og fine.
Takk

20.02 | 20:43

Kjempe-fin hjemmeside du har laget! 😄 Har kost meg med alle de flotte bildene av gutta! 😄🐶🐶❤️ Ellers er det mye nyttig å lese om!

Del denne siden